top of page
Etsi
  • Writer's pictureAbilis

Viestinnän harjoittelija Abilis-säätiöön

Paikka: Helsinki, Suomi (osittainen etätyömahdollisuus) 

Hakuaika: 23.06.2024 asti 

Harjoittelun ajankohta: Joustavasti 3–6 kk, aloitus kuitenkin elokuussa 2024 

 

Abilis-säätiö on vammaisten ihmisten perustama säätiö, joka toimii globaalin etelän haastavissa olosuhteissa. Rahoitamme vammaisten ihmisten suunnittelemia ja toteuttamia projekteja, joiden kautta pyrimme edistämään erityisesti vammaisten naisten ja tyttöjen asemaa, ihmisoikeuksia, osallistumista ja itsenäistä elämää. Tällä hetkellä etsimme viestinnän harjoittelijaa vuoden 2024 syksylle.

 

Tarjoamme mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta viestinnän, vammaissektorin ja kehitysyhteistyön parissa. Työtehtäviin kuuluu muun muassa tekstien tuottamista ja mediayhteistyötä, säätiön verkkosivujen ja sosiaalisen median päivittämistä, viestintämateriaalien suunnittelua ja toteutusta, erilaisten viestintäprojektien koordinointia sekä tapahtumien viestinnällistä tukea. 

 

Edellytämme kiinnostusta kehitysyhteistyöhön ja vammaisasioihin, sekä erinomaisia kirjallisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi. Lisäksi toivomme kokemusta sosiaalisen median käytöstä, sisällöntuotannosta ja hakukoneoptimoinnista, sekä hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta. 


Eduksi katsomme omakohtaisen kokemuksen vammaisuudesta, saavutettavan viestinnän osaamisen, aiemman kokemuksen järjestötyöstä tai vastaavista tehtävistä sekä kokemusta graafisen suunnittelun työkaluista (esimerkiksi Canva, Adobe Creative Suite). 


Abilis-säätiö kiinnittää erityistä huomiota työyhteisön esteettömyyteen.  


Harjoittelusta maksetaan Kelan vuotuisen työssäoloehdon vähimmäispalkan mukaista palkkaa 1 399 €/kk.  


Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen heidi.kulmala@abilis.fi otsikolla "Viestinnän harjoittelija" viimeistään 23.06.2024. 


Tervetuloa mukaan edistämään tärkeää työtä kehitysyhteistyön ja vammaisasioiden parissa! 247 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page