09 612 40 300 abilis(at)abilis.fi LAHJOITA
"Kanssamme autat siellä missä tarve on suurin"
Voit tehdä myös lahjoituksen Abilis-säätiön MobilePay-numeroon: 25090. Kiitos, että välität! ❤

Single Blog Title

This is a single blog caption

ROSA MERILÄISEN VOITTOPOTTI ABILIKSELLE

”Ihastuin Abilikseen vuosia sitten Maailma kylässä -festivaaleilla, jolloin vaikutuin toiminnanjohtaja Marjo Heinosen ja koko tiimin palosta heidän työhönsä”, kertoo Rosa Meriläinen. Rosa lahjoitti Kymppitonni-ohjelmassa voittamansa summan Abilikselle. ”Abilis luo mahdollisuuksia kehitysmaiden vammaisille puolustaa oikeuksiaan, elättää itsensä ja iloita elämästään. Minulla ei ollut edes kakkosvaihtoehtoa lahjoituskohteesta. Abilis oli ainoa oikea”, lisää Rosa.

Toiminnanjohtaja Marjo Heinonen muistaa Rosan tapaamisen Maailma kylässä-festivaaleilla. Käyty keskustelu oli avartava ja Rosa oli aidosti kiinnostunut siitä, mitä Abilis tekee. Marjo pyysi erästä tiimin jäsentä vielä juoksemaan Rosan perään ja antamaan Abiliksen kirjan, ”Pienellä tuella suuria” asioita Rosalle luettavaksi. Rosa luki kirjan Tampereen junassa, jossa kerrottiin vaikuttavia tarinoita siitä, miten Abiliksen ansiosta vammaisten ihmisten elämässä oli tapahtunut oleellinen positiivinen käänne. Hänelle myös valkeni, että hänen kauan ihailemansa Kalle Könkkölä on tämänkin tärkeän tahon takana. Könkkölä on Abilis-säätiön hallituksen puheenjohtaja. ”Tämä voittoraha menee kehitysmaiden vammaisten naisten hyväksi”, lupasi Könkkölä vastaanottaessaan voittoshekin.

Marjo Heinonen, Kalle Könkkölä, Rosa Meriläinen ja Cristal Snow

Maailma kylässä- festivaali on tänä vuonna viikonloppuna 26–27.5. Abilis juhlistaa 20. toimintavuottaan esittelemällä valokuvin Afrikan projektejaan ja jakamalla makeisia. Taikuri Halonen on myös paikalla molempina päivinä ja viihdyttää ilmapallokoirilla perheen pienimpiä. Lisäksi myymme ihania kahvi-ja teetuotteita Afrikasta ja Aasiasta.

Varaa jo nyt ajankohta kalenteriisi!