top of page
Etsi
  • Writer's pictureAbilis

Abilis-säätiö etsii talous- ja hallintopäällikköä

Haemme talous- ja hallintopäällikköä Abilis-säätiön Helsingin toimistoon. Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävä on vasta perustettu, joten se tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittämistyöhön.


Abilis on suomalainen säätiö, joka myöntää taloudellista tukea kehitysmaissa toimiville ruohonjuuritason vammaisjärjestöille. Tuemme erityisesti aloittelevien ruohonjuuritasolla toimivien vammaisjärjestöjen suunnittelemia ja toteuttamia projekteja, joiden kautta edistetään vammaisten ihmisten asemaa, ihmisoikeuksia, osallistumista ja itsenäistä elämää. Säätiön rahoitus tulee pääasiallisesti Suomen ulkoministeriöltä. Säätiö omistaa yrityksen, Abilis Consulting oy:n, joka tarjoaa vammaisuuteen ja kehitykseen liittyviä asiantuntijapalveluja.


Talous- ja hallintopäällikön tehtävässä:


- vastaat sekä Abilis-säätiön että säätiön globaalin ohjelman taloushallinnosta, mukaan lukien taloushallinnon suunnittelu, seuranta ja raportointi

- tuet taloushallinnon keinoin operatiivista toimintaa ja säätiön strategisia tavoitteita

- kehität ja systematisoit hallinnollisia rakenteita, prosesseja ja työkaluja

- vastaat Salesforce-alustan ylläpidosta ja kehittämisestä


Työparina toimii säätiön taloussuunnittelija. Lisäksi yhteistyö on tiivistä toiminnanjohtajan kanssa.


Edellytämme talous- ja hallintopäälliköltä vahvaa työkokemusta talouden ja hallinnon alalta, kokemusta ja kiinnostusta taloushallinnon prosessien kehittämiseen, sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme osaamista Salesforce-alustan käytöstä ja ylläpidosta sekä kokemusta EU-rahoitteisten projektien taloushallinnosta. Tehtävän menestyksekkäässä toteuttamisessa auttavat kyky priorisoida ja hahmottaa kokonaisuuksia, oma-aloitteisuus ja tarkkuus. Työkielinä ovat suomi ja englanti. Omakohtainen kokemus vammaisuudesta katsotaan eduksi.


Talous- ja hallintopäällikkö pääsee:


- innostavaan ja kansainväliseen työympäristöön, jossa taloushallinnon kehittämiseen panostetaan.

- osaksi sitoutunutta, osaavaa ja työstään pitävää tiimiä.

- oppimaan oman työnsä ohella vammaisten ihmisten oikeuksista ja kehitysyhteistyöstä.


Työ alkaa maalis-huhtikuussa 2023 tai sopimuksen mukaan. Säätiössä noudatetaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Talous- ja hallintopäällikön tehtävä on uusi ja se kuuluu vaativuusryhmään 6. Noudatamme tehtävässä kuuden kuukauden koeaikaa. Säätiön hybridityömallin mukaisesti työnteossa voi yhdistää etä- ja lähityötä.


Lisätietoja tehtävästä antaa säätiön toiminnanjohtaja Aino Heikkinen-Monteiro, 045 7750 1191, aino.heikkinen-monteiro@abilis.fi. Soittoajat ti 24.1. klo 12-15 ja pe 27.1. klo 9-12.


Pyydämme, että lähetät hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen osoitteeseen aino.heikkinen-monteiro@abilis.fi viimeistään 19.2. Haastattelut järjestetään helmikuun aikana Helsingissä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

304 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page