top of page
Etsi
  • Writer's pictureAbilis

Hallituksen esittely: Henrik Gustafsson

Kuka olet? Kuvaile itseäsi ja taustaasi vapaasti.


"Olen Henrik Gustafsson eli tuttavallisemmin "Henkka". Työskentelen Invalidiliitossa lakimiehenä. Minulla on omakohtaista kokemusta vammaisuudesta fyysisen vamman muodossa ja koen, että edustan vammaisia ihmisiä Abilis -säätiön hallituksessa."


Millaista elämäsi on tavallisessa arjessa?


"Olen isä ja minulla on kolme poikaa, joiden kanssa arki on mukavaa, mutta sisältää monenlaisia juonenkäänteitä. Tavallinen arki sisältää uuden oppimista historiasta, elokuvia ja matkailua, kun koronapandemia aika päättyy."


Mikä sai sinut lähtemään mukaan Abiliksen hallitukseen? Entä mitä odotuksia sinulla on kaksivuotiselle hallituskaudelle?


"Minulle kertyi kokemusta Abilis -säätiön ensimmäisestä hallituskaudesta 2020-2021. Hallituspaikka on upea näköalapaikka kehitysyhteistyöhön ja vammaisuuden ytimeen. Odotan innolla, että koronapandemia hellittäisi ja pääsisi vihdoin odotetulle tarkastusmatkalle paikan päälle Afrikkaan tai Aasiaan, koska edellisellä hallituskaudella se ei ollut mahdollista."


Mikä on mottosi?


"Hyppää syvään päähän!"


Mikä on rohkein tekosi? Miksi?


"Huusin Kouvolan juna-asemalla junan vaunun avonaisesta ovesta: "Juna lähtee!" 4 -vuotiaana. Kyllä se lähtikin, mutta minua jännitti huutaa sillä kerralla."

85 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page