Apu, joka tavoittaa

Lahjoittaminen

Abilis-säätiön rahoittaa projekteja, jotka ovat vammaisten henkilöiden suunnittelemia ja joiden toteutuksesta, raportoinnista ja arvioinnista vastaavat nämä itse.

 width=

Tutustu siihen mitä olemme maailmalla tehneet

Menestystarinat

Historiamme aikana olemme toteuttaneet lukuisia projekteja maailman kehitysmaissa vammaisten ihmisten elämän edellytysten parantamiseksi.

Tutustu menestystarinoihin

 

Tavoitteet

Itsenäinen elämä

Vammaisuudesta johtuva syrjintä ja syrjäytyminen on yleistä eri puolilla maailmaa. Abilis pyrkii toiminnallaan vähentämään syrjinnän ja syrjäytymisen

Lapset

Abilis-säätiö pitää tärkeänä tukea vammaisten lasten ja nuorten koulunkäyntiä, sosiaalista kanssakäymistä ja harrastustoimintaa.

Tytöt ja naiset

Vammaisten tyttöjen perusopetuksen ja vammaisten naisten luku- ja kirjoitustaidon edistäminen ovat tärkeitä painopisteitä säätiön rahoitustoiminnassa.

Työllistäminen

Vuosittain noin puolet rahoitustoiminnasta kohdistuu vammaisten ihmisten toimeentulon hankintaan ja köyhyyden vähentämiseen.

Ihmisoikeudet

Vammaisten henkilöiden ihmisoikeudet ovat Abilis-säätiön työn perusta. Vuosittain se rahoittaa kymmeniä ihmisoikeushankkeita.

LAHJOITTAMALLA AUTAT!

ABILIS VIE AVUN PERILLE HEILLE, JOTKA SITÄ ENITEN TARVITSEVAT

Myös sinä voi olla mukana tukemassa kehitysmaiden vammaisten elinolosuhteiden edistämistä ja kehittämistä. Tutustu tapoihin auttaa lahjoitus-sivustoltamme. Mukaan voit lähteä esimerkiksi testamenttilahjoittamisen tai yritysyhteistyön kautta.

Lahjoita

Viimeisimmät uutiset

Lue kaikki uutiset

Tilaa Abiliksen uutiskirje

Sign up for Lahjoittajat
Pysy ajantasalla projekteistamme sekä niistä tuloksista joita projekteilla saamme aikaan.
* = required field

Tietoa Abiliksesta viitottuna

Abilis Consulting Oy

Abilis Consulting Oy on Abilis-säätiön omistama osakeyhtiö, jonka osaamisaluetta ovat kehitys ja vammaisuus.
Lue lisää