Abilis-säätiön toimisto on kiinni 23.12.2019 – 6.1.2020. Kiitämme yhteistyöstä kuluneen vuoden aikana ja toivotamme hyvää joulua ja menestystä uudelle vuodelle!
Abilis-säätiön toimiston väki

Tutustu siihen mitä olemme maailmalla tehneet

Menestystarinat

Historiamme aikana olemme toteuttaneet lukuisia projekteja maailman kehitysmaissa vammaisten ihmisten elämän edellytysten parantamiseksi.

Tutustu menestystarinoihin

 

Tavoitteet

Itsenäinen elämä

Vammaisuudesta johtuva syrjintä ja syrjäytyminen on yleistä eri puolilla maailmaa. Abilis pyrkii toiminnallaan vähentämään syrjinnän ja syrjäytymisen

Lapset

Abilis-säätiö pitää tärkeänä tukea vammaisten lasten ja nuorten koulunkäyntiä, sosiaalista kanssakäymistä ja harrastustoimintaa.

Tytöt ja naiset

Vammaisten tyttöjen perusopetuksen ja vammaisten naisten luku- ja kirjoitustaidon edistäminen ovat tärkeitä painopisteitä säätiön rahoitustoiminnassa.

Työllistäminen

Vuosittain noin puolet rahoitustoiminnasta kohdistuu vammaisten ihmisten toimeentulon hankintaan ja köyhyyden vähentämiseen.

Ihmisoikeudet

Vammaisten henkilöiden ihmisoikeudet ovat Abilis-säätiön työn perusta. Vuosittain se rahoittaa kymmeniä ihmisoikeushankkeita.

Tilaa Abiliksen uutiskirje

Uutiskirje välittää tietoa Abiliksen monipuolisesta toiminnasta sekä projekteista ja niistä tuloksista, joita toiminnalla saadaan aikaan.
* = required field

Tietoa Abiliksesta viitottuna

Abilis Consulting Oy

Abilis Consulting Oy on Abilis-säätiön omistama osakeyhtiö, jonka osaamisaluetta ovat kehitys ja vammaisuus.
Lue lisää